اطلاعات کاربردی برای کار با سامانه شبکه ملی یکپارچه ملک:

تعریف سامانه شمیم دماوند

سامانه شمیم دماوند در واقع ترکیبی از ایستگاه‌های دائمی نقشه برداران، واحدهای ثبتی و گیرنده ‌های توزیع شده در قسمت های  گوناگون و بکارگیری زیر ساخت های سخت‌ افزاری و همینطور استفاده از نیروهای انسانی در راستای صدور سند مالکیت به شکل کاملا دقیق و قانونی فعال می باشد.

باید بدانیم که سامانه شمیم دماوند یک مجموعه ترکیبی است که فراتر از ایستگاه ‌های دائمی می باشد و همینطور با بکارگیری از این سامانه نقشه برداران بدون هیچ گونه زحمتی و به صورت دقیق حدود املاک را تعیین می کنند.

از مهمترین مزیت سامانه شمیم میتوان به این موضوع اشاره کرد که در صورتی یک ملک در دماوند به صورت دقیق نقشه برداری و کد گذاری نشده باشد اجازه ثبت و ورود آن به سیستم را نخواهد داد بلکه به طور مرتب اعلام خطا از ورودی داده می کند.

دقت مستحاتی و ارتفاعی سامانه شمیم معدل ۵ سانتی متر را دارد که این عدد بسیار دقیق و مناسب برای ثبت اسناد و املاک دماوند می باشد.

کاربردی ترین اصول استفاده از این سامانه هنگام بحران هایی مانند سیل، زلزله و جنگ است که ممکن است حدفاصل املاک و پلاک های ثبتی به طور کامل از بین برود که در این زمان سامانه شمیم این قابلیت را دارد که به صورت دقیق حد فاصل املاک را تعیین نماید و جلوی ضایع  شدن حقوق افراد گرفته شود.

راهنمای ثبت نام در سامانه شمیم مرجع تخصصی نقشه برداری دماوند

کاربرد سامانه شمیم برای همه افرادی در دماوند است که با حدود ملکی و ثبت اسناد ارتباط مستقیمی دارند که برای راهنمای استفاده از سامانه شمیم بهترین روش این است که به مراجع تخصصی نقشه برداری مراجعه کنند تا به راحتی به پاسخ سوالات مدنظرخود دست یابند.

با همکاری جمعی از مهندسین متبحر در رشته نقشه برداری و کارشناسان رسمی در کنار یکدیگر این مرجع تخصصی در زمینه ثبت اسناد و مشخص کردن حدود املاک دماوند در حال فعالیت می باشد.

هدف اصلی سامانه شمیم این است که با دریافت هزینه مقرون به صرفه برای تعیین نمودن حدود ملکی و جلوگیری از اختلافات ملکی دماوند در سندهای قدیمی با سرعت بالا می باشد.

ایستگاه های سامانه شمیم دماوند:

لازمه طراحی سامانه شمیم که یک گام بزرگ در راستای تهیه نقشه های ارتفاعی و مسطحاتی است، وجود چندین ایستگاه مختلف است که با کمک و همکاری همه آنها کارهای نقشه برداری و سندهای صادره با سرعت و دقت بالا انجام گیرد.

ایستگاه های سامانه شمیم در چندین بخش مختلف در حال فعالیت هستند که کمک و همکاری هر کدام از این ایستگاه ها سبب کارکرد بهتر طرح کلی سامانه شمیم می شود.

برخی از این ایستگاه ها وظیفه انواع کمک کردن به انجام محاسبات اولیه و دقیق را دارند که در اینجا میتوان به برخی از آنها اشاره کرد: ایستگاه های دائمی، ایستگاه های گیرنده های توزیع شده، بخش ‌های مختلف زیرساخت‌ های سخت افزاری، شبکه نیروی انسانی، مدیریت کاربران، نظارت و پشتیبانی از سیستم، نرم افزارهای مدیریت، کاربران نرم افزارهای واسط جهت صدور سند مالکیت. با کمک اینها میتوان حدود ملک در سیستم شمیم به صورت دقیق را تعیین کرد.

از مطالب بالا میتوان نتیجه گرفت که در واقع طرح شمیم درراستای تهیه ی نقشه و بالا بردن دقت سندهای صادره برای املاک دماوند کاربرد دارد.

تمامی ارگان ها وسازمانها با اجرایی شدن طرح شمیم می توانند به جهت دقت بالای سیستم با ارتباط با این شبکه ،نقشه ای دقیق تهیه نمایند که دارای دقت مطالعاتی گسترده ای باشد.

بدلیل آنلاین بودن و داشتن سیم کارت روی دستگاههای سیار طرح شمیم ،اطلاعات و مختصات به صورت آنلاین به مرکز فرستاده میشود.

طرح شمیم در شهرستان دماوند این مزیت را دارد که در کاداستر میتوان دقیق تر و صحیح تر  به تثبیت موقعیت ملک پرداخت و باعث جلوگیری از تداخل و تعارض املاک می شود.

از مزایای دیگر این طرح این است که اگر امکان دسترسی به حد فاصل موقعیت مکانی املاک و پلاکهای ثبتی به دلیل سیل –زلزله –جنگ و.... نداشته باشیم ،میتوان از اطلاعات و مختصات دقیق و مطمئن روش فوق دوباره موقعیت درست املاک را احیاء نموده و از هرگونه تضییع حقی جلوگیری کرد.